Professional in the Spotlight: Tatiana Kuznetcova

Het is opnieuw tijd om kennis te maken met één van onze freelancers! En, deze week valt deze eer te beurt aan de oprichtster van het marketingbureau Forever Online, Tatiana Kuznetcova. Tatiana is een hands-on marketing consultant met een focus op digitale marketing, voornamelijk op SEO en paid advertising. Ze helpt bedrijven hun online zichtbaarheid te vergroten en duurzame groei te realiseren door op maat gemaakte digitale marketingstrategieën.

Wij stelden Tatiana enkele vragen om haar beter te leren kennen!

Dankzij mijn ruime ervaring zorg ik voor een holistische kijk op marketing en communicatie, waar creativiteit en data elkaar ontmoeten.

Tatiana Kuznetcova – Creative Hands-on Marketing Consultant/ T-shaped marketeer

Hoe ben je in de sector terechtgekomen? 

Tijdens mijn eerste studies in journalistiek raakte ik al snel geïnteresseerd in communicatie en public relations, waar ik mijn passie voor storytelling en media kon combineren met strategische communicatie. Na een mooie carrière in PR/communicatie en een tweede studie in management besloot ik me te richten op marketing, met een speciale focus op online marketing.

Dankzij mijn ruime ervaring zorg ik voor een holistische kijk op marketing en communicatie waar creativiteit en data elkaar ontmoeten. Aangevuld met een stevige dosis out-of-the-box denken en smarketing aanpak (de combinatie van sales en marketing) ontwikkel en implementeer ik strategieën die de doelstellingen steevast overtreffen.

In mijn 15-jarige carrière heb ik samengewerkt met regionale, nationale en internationale organisaties, waaronder MediaMarkt, Leonidas, ING, Beobank, Honda, Oriflame, Mercedes Fashion Week, Longines, IKEA, VZW Payoke, en nog veel meer.

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Idealiter kan ik mijn eigen agenda zelf bepalen, hierbij hou ik ook altijd rekening met mijn gezin. Ik vind het namelijk zo fijn om mijn kinderen elke dag naar school te brengen en op te halen.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Marketing voor mij is geen lege praat, maar een nauwe verbinding met sales en concrete resultaten. Ik help mijn klanten hun grootste dromen en ambities realiseren zodat hun bedrijf kan groeien en meer conversies kan genereren. Er zijn vier redenen waarom bedrijven voor mij moeten kiezen

  1. Persoonlijke aanpak: ik luister steeds naar de wensen van mijn klanten en werk alleen op maat van hun bedrijf.
  2. Creativiteit: als een durver met een hoekje af, vind ik altijd creatieve en out-of-the-box oplossingen.
  3. Groot dromen en denken: groot dromen en denken is iets wat ik zelf doe. The sky is the limit, toch? 😉
  4. Eersteklas service: ik hecht veel belang aan transparante communicatie, kom steeds de gemaakte afspraken na en sta garant voor 100% klantgerichtheid.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Reizen en citytrips!

Mijn levensmotto is the sky is the limit. Droom en denk groot!

Tatiana Kuznetcova – Creative Hands-on Marketing Consultant/ T-shaped marketeer

Wat is jouw ultieme manier om te ontspannen na een lange werkdag?

Wandelen in het park. Ik wandel bijna elke dag ongeveer 5 à 6 km in het park, dit is iets wat ik al een aantal jaren doe.

Ik kan niet zonder…

Mijn kinderen 😉

Bedankt voor jouw bijdrage, Tatiana!


Wil je zelf eens in de spotlight staan? Klik dan hier

Ben je op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Tatiana?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu