Professional in the Spotlight: Wout Kaers

Maak deze week kennis met een van onze freelancers uit Antwerpen, Motion & 3D Designer, Wout Kaers! Hij is een man van vele passies: art direction, grafisch ontwerp, visuele identiteit, video bewerking en productrendering… — met andere woorden; een creatieve duizendpoot! Bovendien streeft hij er ook naar om steeds up-to date te blijven met de nieuwste technieken.

Als freelancer door het leven gaan stelt Wout in staat om al werkend te doen waar hij echt van houdt: aan elk project een persoonlijke touch toevoegen en met de opdrachtgever een gedeelde visie te realiseren. Daarnaast vindt hij het fantastisch om samen met andere creatives de krachten te bundelen en op die manier een eye-catching resultaat neer te zetten. Zijn droom is dan ook om ooit zelf een zaak op te kunnen starten samen met andere, gelijkgezinde, gepassioneerd professionals.

Benieuwd om Wout beter te leren kennen? Wij stelden hem enkele vragen!

Mijn werk is belangrijk, maar ik waardeer ook de ruimte voor persoonlijke groei en het leven buiten mijn professionele activiteiten.

Wout Kaers – Motion & 3D Designer

Hoe ben je in de sector terechtgekomen? 

Als kind was ik gefascineerd door fotografie, daarna video en uiteindelijk groeide dit uit tot een passie voor grafisch ontwerp en motion design. De liefde voor het visuele heeft er dus altijd al ingezeten!

Hoe ziet je work-life balance er uit?

Ik werk met passie aan mijn projecten, geniet van flexibiliteit in mijn planning en werklocatie. Daarnaast maak ik ook tijd vrij voor ontspanning, zoals tijd met vrienden, reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Mijn werk is belangrijk, maar ik waardeer ook de ruimte voor persoonlijke groei en het leven buiten mijn professionele activiteiten.

Wat is voor jou het grootste voordeel om als freelancer te werken?

De vrijheid om op verschillende locaties te werken en voortdurend nieuwe, inspirerende mensen te ontmoeten.

Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen?

Een bedrijf zou voor mij moeten kiezen omdat ik enorm gepassioneerd, nieuwsgierig en leergierig ben. Ik geloof dat deze eigenschappen de ideale cocktail vormen voor succes. Bovendien ben ik een creatieve duizendpoot die niet snel “nee, dat kan ik niet” zegt.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Deze eindeloze lijst zal ik jullie besparen, er is nog zoveel dat ik wil ontdekken en bereiken in mijn leven.

Ik kan niet leven zonder mijn …

Mijn Logitech MX Master 2S computer muis, die neem ik altijd mee, waar ik ook ga.

Wat is jouw levensmotto?

Blijf nieuwsgierig, blijf leren.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik geef graag geld uit aan reizen, want er gaat niets boven verdwalen in een stad en gewoon genieten van de verschillende culturen. Bovendien is reizen de ideale manier om mijn talent te benutten: te veel spullen inpakken en het in een te kleine koffer doen passen. 😃

Bedankt voor jouw bijdrage, Wout!


Wil je zelf eens in de spotlight staan? Klik dan hier

Ben je op zoek naar iemand met kwaliteiten zoals Wout?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

simon@themaffia.be

You must be logged in to post a comment.
Menu